Jag tar början, Resten fixar du! - Slogan
To Be

B-BAT / BK i Idrotten

BK i Idrotten / B-BAT

To be Hälso rehab gratulerar Oskar Jaskari...

Idag fick Oskar sina priser som bästa judoka på svenska rankinglistan år 2013, i klasserna u18 - 50 och -55 kilo

B-BAT / BK i Idrotten

To be Hälso & rehab välkommen Anton i BK i idrotten teamet:-) varmt välkommen..

Anton Andersson, 21 , Simmar i Linköping för tillfället samtidigt som jag studerar. Har varit med i ungdoms- och juniorlandslag, där deltagande vid junior-em är en av större meriterna. Har tagit medaljer på svensk ungdoms-, junior- och seniornivå. Nu är målsättningen att etablera mig i seniorlandslag. Detta genom att ta mig an BK-idrott som jag tror kan hjälpa mig på flera olika plan som simmare.

BK i Idrotten / B-BAT

Ett stort grattis till BK i idrotten/ B- BAT adepten som är tillbaka efter skador, du vågar göra jobbet! Vid To be Hälso rehab studio

Idag har jag tävlat och kom på andra plats på Atleticumspelen i Malmö! Är så glad och känner att jag har så mycket kvar att ge! Nu ser jag fram emot nya mål! Nu kör vi!!! Tack Tobias Tufvesson och Melinda Ymsén för ett så bra arbete och att ni står ut med mig!