Jag tar början, Resten fixar du! - Slogan
To Be

B-BAT / BK i Idrotten

To be Hälso & rehab välkommen Anton i BK i idrotten teamet:-) varmt välkommen..

Anton Andersson, 21 , Simmar i Linköping för tillfället samtidigt som jag studerar. Har varit med i ungdoms- och juniorlandslag, där deltagande vid junior-em är en av större meriterna. Har tagit medaljer på svensk ungdoms-, junior- och seniornivå. Nu är målsättningen att etablera mig i seniorlandslag. Detta genom att ta mig an BK-idrott som jag tror kan hjälpa mig på flera olika plan som simmare.


0 kommentarer på B-BAT / BK i Idrotten:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment