Jag tar början, Resten fixar du! - Slogan
To Be

BK i Idrotten för lag och individuell träning


Basal Kropps kännedom i idrotten 
För föreningar/ skolan eller individen.

Vill du lära dig att hantera dina egna och andras krav på dig? Vill du känna värdighet i ditt idrottsutövande, och öka din självkänsla.Vi jobbar samt med förebyggande skadeträning och lär ut BK i rehabiliteringsfas,lär känna dig själv i en helt ny rörelse och tankekänsla, då vi jobbar utifrån kroppen och ditt känsloliv därifrån.specialsyr jag övningar för dig, för alla idrotter då vi jobbar med Fördjupad förståelse för den levande människans inneboende möjligheter till balans, andning, frihet och medveten närvaro, och därmed förmåga att bibehålla goda funktioner livet igenom.

Ett helt nytt koncept To Be har utvecklat genom åren av Basal kroppskännedom™, 
Genom övningar i din idrott skapar vi mental närvaro och bättre förutsättningar att få ut vad du har i dig, nå din fulla potential genom att skapa den rätta känslan för prestationen.

Genom att lära kroppen och dig att hamna i rätt läge/balans är du inte beroende av att ha en bra dag då allt flyter på. Känns knoppen tung kan vi få kroppen och knoppen att samarbeta.

 Knyter det sig och du kan inte få ut allt. Känner du  ofta dig trött för att du spänner dig för mycket? ofta skadad? Tekniken och rörelser kan bli lidande och du försöker och försöker men det funkar inte?  Kroppen känns spänd och värker? Jobbet/ Skolan känns jobbigt och stressande!
Att tänka positivt kan ofta vara svårt. Lär dig hur kroppen kan hjälpa dig när huvudet känns för fullt. Låt kroppen smälta dina intryck när knoppen inte orkar ensam! Att arbeta via kroppen och där vi då vågar se och beröra/ändra vad som är vårt hållnings/rörelsemönster, andningsmönster, beteende och tankemönster.

 Mental träning och närvaro som du aldrig trodde var möjligt! Medveten närvaro i rörelse/vila. Här får du verktygen!  Hitta din inre motivation!

Små övningar där du/ni lär er att hantera press/ stress och då få bättre balans för att tekniken ska blomma. Att kunna ta in vad som sker runt dig och ta snabbare beslut. Att lära kroppen när den ska tagga ner för att sen kunna ge allt i rätta lägen. Att släppa spänningar och skapa frihet för muskler att agera som du vill!Tex  läggs in i teknik övningar, skott övningar, rehab, löptekniknivåer mm, på träning eller övningar i skolsalen/hemma.

Grunder i Basal Kroppskännedom™, tai chi,kampsport och Kognitiv Beteende Terapi,
Sen över 17 år, utvecklat i  mitt arbete genom åren som idrotts lärare, fotbollstränare seniorer/ungdom, herr/dam, prestation/skade rehab i Champions League fotboll 2004/05,eget övande i 17 år och kund utvärderingar.Yrkesroll som rörelse/Friskvårdsterapeut i 10 år.

Utvärderingar med Ingrid Olsson Nordgren i över 17 år. Leg. Sjukgymnast. Leg Psykoterapeut, Lärare i IBK, Internationella gruppen

0 kommentarer på BK i Idrotten för lag och individuell träning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment