Jag tar början, Resten fixar du! - Slogan
To Be

Laser Behandling NYHET:

MLS Laserterapi erbjuder ett vidsynt behandlingssätt då hela muskelgrupper involverade i patologin samt
lokaliserade triggerpunkter behandlas. Den är indicerad vid behandling av smärta och muskelkramp, ledstelhet, ledsmärta. Den ökar blodcirkulationen och muskelrelaxionen.Speciellt avsedd för vrickningar, sträckningar, trauman, tendiniter, plantarfasciter, nervsmärta i arm, kraniofascial smärta, skuldersmärta, bursiter, ryggsmärta, artriter, ledsmärta, ödem, hematom, sår.Akuta som kroniska smärtor, idrottsskador. Tennis/golf armbåge, frakturer, ärrvävnad, ischias, lumbago,ryggskott, knä smärta, artros, schlatter, löparknä, hopparknä, whiplash,höftsmärta, rotator cuff ruptur,m.m.

Välkommen att höra av dig/ kolla hemsidan.
Sebastian Larsson 
får behandling.

0 kommentarer på Laser Behandling NYHET::

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment